Reviews ‘De nieuwe weg’

‘Om te beginnen: ik lees het als een Schiermonnikoger en dan moet ik gruwen van het verhaal – ik moet er niet aan denken dat er iets dergelijks gebeurt hier op het eiland. Hoewel: soms ben ik wel eens bang dat er zoiets gebeurt, als je de huidige situatie (politiek) in ogenschouw neemt. Maar goed: dit is natuurlijk niet de manier om je boek te lezen. Ik ben geen ondernemer – dus ik ben niet erg goed in het beoordelen of je in je opzet geslaagd bent. Voor zover ik het kan beoordelen denk ik dat je daarin wel behoorlijk geslaagd bent. Het lijkt me dat de verschillende stappen wel goed beschreven zijn en duidelijk naar voren komen’.
Hilbert de Vries, eilander, inwoner van Schiermonnikoog

“Ik heb het boek van Jochum Jarigsma gelezen. Erg onderhoudend en leerzaam. Aanrader.”
René Sielhorst

“Jochum Jarigsma’s boek ‘De Nieuwe Weg’ is niet alleen verhelderend qua sales technieken maar geeft ook een enorme energie boost!”
Carmen Phillips

Hey die Jochum, Ben net aangekomen in Tel Aviv, en heb tijdens de vlucht jouw boek uitgelezen, heeeerlijk! Zo mooi om te lezen hoe in dialoog Rutger alles leert, met als toppunt gesprek met de premier…
Yuri van der Sluis

Ik heb eindelijk tijd gehad voor je boek. Ik vond het een ontzettend leuk boek. Mooie mix van business en roman. Chapeau.
Hawar Rahimi

Trackback van jouw site.